Backpack Rock webzine ponovo onlineSviđa ti se? Javi ostalima!

Backpack Rock webzine je vec neka 2 mjeseca ponovo online, no ne na staroj (.com) domeni, vec na novoj (.net), prema tome - www.backpackrock.net!
Iako je site redizajniran, i dalje se sastoji od novosti, recenzija, intervjua i ostalih zanimljivih stvari iz punk rock / hardcore svijeta. S posebnim zadovoljstvom prezentiramo Backpack Rock TV - dio site-a na kojem objavljujemo video intervjue i snimke koncerata raznoraznih bandova i izvodjaca, koje smo sami napravili! Posljednje dodano:
NO USE FOR A NAME video interview 2008
GOGOL BORDELLO video interview 2008
REAL McKENZIES live in KSET Zagreb 2004
FNC DIVERZANT live in KSET Zagreb 2004
Kao i ostali dijelovi site-a, tako se i ovaj puni izgubljenim (i nadjenim) arhivskim materijalima, prema tome - chekirajte nas redovito!
Od ostalog, procitajte recenzije najnovijih izdanja Pennywise, Flogging Molly, Good Riddance,! Enemy Rose, Anti-Flag... Kao i n ajave novih izdanja, ljetnih festivala i jos svasta.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku