Get on the Stage ponovo aktivan!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle pune četiri godine, eto mene ponovo da vas nerviram, oduševljavam, pravim muke u životu i donosim sveže informacije sa burne hardcore punk scene. Ovog puta sam se modernizovao, naoružao svim topovskim oružjem i donosim vam Get on the Stage u mnogo većem izdanju! Pošto sam oduvek bio poznat kao čovek koji je u toku sa svim belosvetskim trendovima, uspeo sam da savladam magičnu veštinu php programiranja, pardon skidanja instalacije za forum, pa vi imate jedinstvenu priliku da se zezate i na mom forumu. Pored toga, ovde ima brdo spotova, linkova za etikete, bendove, klubove, fanzine, tu su i nezaobilazne recenzije, koje, kao što ste verovatno primetili, još nisu završene i njih će biti stalno, kako budem nabavljao izdanja. Recenzije koncerata i fotografija su tu, biće stalno osvežavane sa novim koncertima. Da ne smaram dalje, uživajte, pljujte, šaljite kritike i utiske. Get on the Stage je tu ponovo! http://www.gots-zine.com/


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku