Henk nikada ovo nije radio



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prva kolekcija pesama makedonskog pesnika Jurik ot Petrofa može se naći samo u e-verziji (pdf format) na sajtu Makedonske fondacije Metamorfozis, Skoplje, pod Creative Commons 2.5 licenci.Sadrži 30 pesama pisanih u razdoblju od 2 godine, sa bonusom - 2 intervjua, 5 fotografija. Kolekcija je fiktivno podeljena na 3X3 stvari,obojena različitim fazama usamljenosti plasirane u različitim vremenima. Tu su žene, alkohol, barovi.. ljubav, seks.. i konačno, tu je otsustvo svega toga. Link za skidanje pdf-a: download




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku