Izlozba Poslednja pobuna u NisuSviđa ti se? Javi ostalima!

Izložba i tribina pod imenom Poslednja Pobuna: 30 godina nju vejva i panka, održaće se sutra u Paviljonu u niškoj Tvrđavi sa početkom od 19 sati. Na ovoj izložbi biće predstavljene fotografije Goranke Matić, jednog od ključnih svedoka nastajanja novog talasa osamdesetih godina. Od 19 sati izložbu će voditi Dragan Ambrozić, odgovorni urednik Doma Omladine uz pomoć Goranke Matić. U 20 sati otvara se tribina koju će voditi muzički kritičar Momčilo Rajin i Srđan Marković, slikar i vođa grupe Supernaut. Izložba se realizuje u saradnji sa Domom Omladine Beograd koji je autor celog projekta. Organizator izložbe u Nišu je Niški kulturni centar, a izložba je otvorena do 21. septembra.

 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku