Poziv za sudjelovanje na ANTI-FA festivaluSviđa ti se? Javi ostalima!

05.-08.11. K.Rojc, Pula
Ako ste zainteresirani za određeni vid sudjelovanja na ovogodišnjem izdanju AntiFa Festa, želeći predstaviti svoju inicijativu, ponuditi dobar film ili napraviti neko tematsko predavanje javite se u slijedećih 20-ak dana na festivalski mail antifa.fest.pula@gmail.com. U mailu navedite o čemu se radi; kakve to veze ima s Anti-Fa pričom te šta Vam je potrebno za kvalitetnu izvedbu. AFF je i dalje DIY nonprofit festival bez financijske potpore no osigurava smještaj i putni trošak sudionicima edukativnog dijela.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku