KULPIN FEST



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kulpin fest održaće se po 6. put u selu Kulpin koje se nalazi na 30 km od Novog Sada. Festival se održava u petak 30.07. i subotu 31.07. a po prvi put će biti obezbeđen i prostor za kampovanje. Ulaznice će na ulazu koštati 400 dinara po večeri ili 600 dinara za oba dana. 

U petak 30.07. nastupaju:

JOSIP A LISAC (novi sad)

KOLAPS (novi sad)

LUR (kragujevac)

NEOZBILJNI PESIMISTI (sombor)

SUPER S KARAMELOM (bečej)

ČOVEK BEZ SLUHA (kragujevac)

 

U subotu 31.07. nastupaju:

THINK AGAIN (virovitica/hrvatska)

NOVA (novi sad)

DARKDAWN (novi sad)

HORSKA CHATA (martin/slovačka)

GRUPA TVOG ŽIVOTA (osijek/hrvatska)

LUDE KRAWE (bački petrovac)

ZBOGOM BRUS LI (novi sad)

 Iz Bečeja će biti organizovan autobuski prevoz za oba dana, sa polaskom u 18h i povratkom u 03h. Cena povratne karte po danu iznosiće 550 dinara. Možete rezervisati svoje mesto u turističkoj agenciji Bečejprevoza na autobuskoj stanici.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku