Novi broj magazina My PeopleSviđa ti se? Javi ostalima!

Magazin My People je jedini magazin koji kroz svoje stranice prezentuje sve elemente hip hop kulture i posvećen je jedino hip hop-u. Magazin postoji od februara 2008 godine i do sada je objavljeno 20 brojeva. My People je pre nego što je postao magazin 2 godine funkcionisao kao radio emisija na studentskom BU radiju. Ideja koja postoji od tada je realizovana i konstantno napreduje i dobija pohvale. Rubrike kao što su „Intervju“, „Tema Broja“ i „Street Art“ su pohvaljene od strane ljudi i kritike koja nije vezana za hip hop publiku. Značaj magazina je prepoznat i od strane organizatora koncerata i festivala koji imaju dodirnih tačaka sa tematikom magazina pa se My People pojavljuje kao medijski partner Trenchtown festivala (Subotica) i Hip Hop Kemp festivala (Hradec Kralove, Češka) već nekoliko godina i veoma je značajan medijski partner u promociji domaćih hip hop izdanja i dešavanja.Novi broj se pojavljuje 13.02.2012 u 12h na sajtu www.mypeople.in.rs. U novom broju vas čekaju intervjui sa Prti Bee Gee, Blokovskim, Škabom, Ušikanom Družinom, Who See-em, recenzije brojnih domaćih albuma, tekst o Svi kao 1 festivalu, Red Bull MC takmičenju, retrospektiva 2011 kroz najslušanije albume, i stalne rubrike kao što su Reprezent (predstavljanje mladih i novih artista), Iskopane Recenzije (recenzije starih zaboravljenih albuma), Devojke Hopa (predstavljanje nežnijeg pola i rezervisano za female artiste u regionu), Abeceda (asocijacije na svako slovo), Street Art (predstavljanje i intervju sa grafiti umetnicima).


Video najavu mozete videti na ovim linku: http://youtu.be/MthtNGkF_EI


Na pomenutom sajtu možete preuzeti sve dosadašnje brojeve i lagano zaploviti u svet hip hopa.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku