HITMAN: Oproštajni koncert 19. maja!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Bend HITMAN će 19. maja u beogradskom klubu GUN svirati svoj oproštajni koncert. Uz njih će nastupiti TIBIA i THROUGH THESE EYES.

Hitman

"Posle 18 godina postojanja i jako lepog druženja sa mnogim ljudima koje smo upoznali tokom naše avanture, na osnovu spleta okolnosti i stvari koje nam se događaju u privatnim životima, došlo je do toga da odlučimo da prestanemo da sviramo. Mi smo oduvek bili bend koji se trudio da da 100%, a pošto to nažalost nije više moguće, smatramo da je to najpoštenije prema vama koji nas volite i nama koji smo tokom proteklih 18 godina postali mnogo više nego drugari koji sviraju zajedno u bendu! Bilo bi nam jako drago videti vas sve jos jednom na tom koncertu!!!" stoji kao saopštenje na zvaničnoj FB stranici benda.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku