L.U.R. & Tea Break za Dan žena u NišuSviđa ti se? Javi ostalima!

U četvrtak, 8. marta, Ludak u Razvoju (L.U.R.) i Tea Break promovišu svoja nova studijska izdanja "Hteo to ili ne" i "Second hand hero" u niškom klubu "Feedback".

Svirka počinje u 22 časa. Cena karte iznosi 200 dinara za muškarce, tj. 100 dinara za žene.

Info o bendovima:

L.U.R. (Ludak U Razvoju) je punk rock bend iz Kragujevca. Postoji vec 13 godina i iza sebe ima dva studijska izdanja.
Bend se trenutno nalazi na turneji po Srbiji i regionu, promovisuci posledjni album "HTEO TO ILI NE" (2011)
Brz ritam, nuklearna energija, iskrenost u tekstovima i totalni haos su reci koje bi najblize okarakterisale muziku LUR-a.TEA BREAK je punk rock bend iz Beograda. Od jeseni se nalaze na turneji na kojoj promovisu poslednji album "SECOND HAND HERO" i ujedno slave 10 godina postojanja benda.
Album je izasao kao free download za MTV ADRIA a mozete ga skinuti ovde: http://www.mtv.rs/downloads/tea-break-i-mtv-vam-poklanjaju-album-second-hand-hero
Snazni i melodicni rifovi, emotivni i angazovani tekstovi, vristeci i horski refreni su glavne karakteristike Tea Break nastupa, a zvuk benda se najlakse opisuje kao mesto na kome Rise Against srecu One Dollar Short.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku