Koma večeras u DangubiSviđa ti se? Javi ostalima!Novosadski instrumentalni sastav Koma promovisaće večeras svoj prvi album “Made of Nothing“ u beogradskoj Dangubi.

Album je izdat prošle godine, a dostupan je za besplatno preuzimanje na sajtu Nocturne magazina. Za sada su snimljeni spotovi za numere „Peppersi“ i „The Last Star“.

Kao podrška od 22 časa nastupiće Filiman Johnny Mandić koji je na nedavno završenom Guitar Art Festivalu osvojio treće mesto. Koma će otpočeti svoj set pesama u 23 časa.

Ulaz je besplatan.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku