Konkurs za autorske instrumentale - muzičku podloguSviđa ti se? Javi ostalima!

Projekat “Omnibus Video V. Poezija” poziva autore instrumentala da  prijave svoje radove koji bi se našli u ulozi muzičke podloge u nekom od predstojećih poetskih filmova iz projekta.  Manje su potrebni metal, folk, hip-hop i tehno instrumentali, a više ambijentalni, pop, rok, funk, jazz, akustična i alternativna muzika uopšte, klasična muzika,  i još toga.  Dobrodošli su profesionalci i amateri.
Link za preslušavanje (preporučljivo) ili cele fajlove (ako baš nemate prethodno) šaljite porukom na Facebook stranicu omnibusa           http://www.facebook.com/omnibusvideovpoezija ili mailom na  nekolikopasapoimenudzon(AT)gmail.com .  Broj radova nije ograničen. Konkurs je otvoren do daljeg.
“Omnibus Video V. Poezija”, projekat pesnikinje i video autorke Natalije Ž. Živković, zasnovan je na njenoj knjizi poezije “U aorti mog srca” (regionalna ex-Ju “Nagrada Risto Ratković za mlade autore”). Kratki filmovi iz omnibusa nagrađivani su na filmskim festivalima u ex-Ju i prikazivani na više televizija. Filmovi spajaju poetiku nadrealizma s elementima urbane svakodnevnice.
Dosadašnje filmove pogledajte na You Tube kanalu projekta www.youtube.com/videoVpoezija


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku