PERO DEFFORMERO U NIŠUSviđa ti se? Javi ostalima!


Novosadska folk metal atrakcija, Pero Defformero, održaće koncert u petak, 8. juna, u niškom klubu „Juridicum“ (klub Pravnog fakulteta), od 22 časa.

Kao predgrupa će nastupiti lokalni sastav Rage against the KomšijeNiška publika je do sada imala priliku da vidi Pero Defformero dva puta. Poslednji put bend je svirao januara 2010. godine, kada su promovisali svoj drugi studijski album „Undergrand“.

Cena karte u pretprodaji iznosi 400 dinara, a prodajna mesta su: CD Sound (podzemni prolaz), Juridicum (radnim danima od 8 -18h) i prodavnica muzičkih instrumenata Music House. Na ulazu će koštati 500 dinara.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku