Jeste li za LSD???



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Ne,nije to što ste možda pomislili.LSD-Logic System Disorder je alternativni nu metal bend iz Banja Luke.Bend je nastao u Septembru 2012. Godine, a ideju su pokrenuli vokal Dario Glavonjić(Chopy),publici poznatiji kao bivši vokal i frontmen benda As I fall, i Bojan Bujić(Buya),gitarista iz Banja Luke.Zaljubljenici u muziku počinju tražiti i ostale članove za bend i veoma brzo im se pridružuje Dario Ilinčić kao bubnjar i Srđan Gverić kao bas gitarista.Odmah su uslijedile aktivne probe i pravljenje pjesama.Ubrzo bend napušta bas gitarista iz privatnih razloga i na njegovo mjesto dolazi Karlo Tomić.
Od Oktobra 2012. do Februara 2013. godine,Logic System Disorder su napravili i uvježbali  12 autorskih pjesama(sve pohvale za njih), koje su i predstavili publici na svojoj prvoj svirci, 16. februara u banjalučkoj Gimnaziji gdje su svirali humanitarnu svirku za malu Sofiju. Banjalučka publika je odlično prihvatila i bend i njihove pjesme,a tome ide u prilog i činjenica da je već dosta mladih znalo tekstove na samoj svirci,a i dosta njih se počelo interesovati za bend nakon svirke.Bend je nastavio sa pravljenjem i uvježbavanjem pjesama i tako je do 17. maja, kada su imali svirku u Novom Sadu,bilo uvježbano 14 autorskih pjesama. U Novom Sadu su uradili samostalnu svirku sa lokalnom podrškom i publika je odlično prihvatila bend.Sada je pred bendom nastup i predstavljanje BIH na Skladište Festivalu u Kruščiću,opština Kula u Vojvodini,a zatim bend nastupa kao jedini iz BIH na Underwall festivalu u Zadru,zamjenskom festivalu za Burning Sea Festival koji je otkazan,gdje je bend takođe trebao da nastupi sa nekim od najvećih svjetskih imena poput King Diamond, Iced Earth, Hatebreed i drugih.  Uporedo sa tim,bend već počinje sa snimanjem svog prvog EP izdanja koje će se sastojati od 5 pjesama,a zatim slijedi i video spot,kao i promocija materijala.Mladi i perspektivni,LSD ima velike šanse da uspije na našoj sceni.A vi,posebno ljubitelji Korna i S.O.A.D.-a,definitivno morate da poslušate ove mlade momke,jer vam garantujemo da će vam se dopasti.Ako budete u prilici,otiđite na jednu od njihovih svirki i podržite ove kul momke,skačite sa njima,uživajte u njihovoj muzici,provedite se,jer sigurno i hoćete.
Jedinstven stil i predobra muzika čini ih veoma zanimljivim bendom na našoj alternativnoj sceni.Pogledajte samo ove momke i recite da vam ne mame osmijeh na lice.Takođe,kliknite na ove linkove i podržite ono što vrijedi.


Uživajte!

Inga Kukobat



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku