"Nimfomanijak" stiže!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Lars von Trier,danski arty provokator,opet šokira svojim novim filmom "Nimfomanijak",u kojem će glumiti  Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard i Uma Thurman.U filmu će se prikazivati scene pravog sexa,a kako će to izgledati pogledaćemo na premijeri filma. Ovako opasan tip,kao što je Lars,sigurno nas neće razočarati. Scenario je jasan i glasan,seks,seks i seks. Film govori o ženi koja otkriva svoju seksualnu istoriju,od djetinjstva do srednjovječne dobi,a redateljev partner Peter Aalbaek Jensen je izjavio da će se film baviti dječijom seksualnošću. 
Uvijek kontroverzan,Lars i sada iznenađuje. Ushićeno čekamo premijeru koja će biti održana 25.decembra.Četiri sata uživanja u ovoj dugo očekivanoj pornografskoj sagi.Uživajte!

Inga Kukobat



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku