Čas tuđe geografije u 163 anatomiji zvuka/ OP BH Radio 1, Utorak 24.6.2014 od 19h10Sviđa ti se? Javi ostalima!163 emisija-sadržajNeobična, istraživačkim novinarstvom obojena 163 anatomija zvuka. Za večeras smo za vas pripremili jednu specijalnu emisiju u kojoj puštamo muziku evropskih i svjetskih sastava koji u svom imenu ili nazivu pjesama imaju geografske pojmove sa područja bivše Jugoslavije. A sve to zahvaljujući muzičkom portalu bandcamp preko kojeg sam istraživao i otkrivao sastave i umjetnike koje ovdje slušate.

https://soundcloud.com/djvuk/163-anatomija-zvukaOP BH Radio 1

Utorak, 24.06.2014

od 19h10

Urednik i voditelj: Dragan Vuković aka DJ VUK
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku