Elephant In The Zoo u KC Grad



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend Elephant In The Zoo promoviše svoj dosadašnji rad i predstavlja materjal koji će se naći na albumu. Do sada ste bili upoznati sa njihova dva singla sa kojima su najavili album, a to su pesme 'We Wear The Mask' i 'Stranger (To You)'.  Pored njihovih autorskih pesama, na koncertu će izvoditi poeziju autora koja su, po nihovom mišljenju,  duhovno obeležila poslednja tri veka. Među njima su Walt Whitman, William Blake, Langston Hughes, Roald Dahl.


Inače, da podsetimo, sastav Elephant In The Zoo, je nastao kao posledica saradnje tri muzičara, Aleksandra Hadžića, Dušana Veljkovića i Tomislava Ilića. Inspirisani dodirom poezije i muzike za kratko vreme formiraju zvuk bez žanrovskog odredjenja. Svoj rad definisu kao "muzičko oslikavanje poezije", s'tim da i muzika shvaćena kao ambijent ili slika utiče na pisanje njihovih autorskih tekstova.  Početkom godine pridružuje im se Aleksandar Mihajlović na bubnju i u tom sastavu rade do danas.


Koncert će se održati u petak 20.06.2014 u KC Grad (u bašti) sa početkom u 21h.

Cena karte je 200 dinara.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku