Filmski Front otvara konkurs za slanje filmova!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Poziv za sve filmske stvaraoce da učestvuju na 12. Festivalu malih i nezavisnih filmskih produkcija Filmski Front. Poslati filmovi biće podeljeni u tri kategorije: Međunarodna selekcija, Srbija/region i studentska selekcija Srbija/region. Pravila: 1) primamo dokumentarne, kratke igrane, eksperimentalne i animirane filmove 2) do 20 minuta trajanja 3) urađene u toku 2013. ili 2014. godine Rok za slanje filmova je 15. avgust 2014. godine, a selekcija će biti objavljena do 15. oktobra na sajtu kinoklub.org. Ovogodišnji Filmski Front biće održan od 23-25. oktobra u Novom Sadu. Popunite prijavu koja se nalazi na sajtu Kino Kluba i učestvujte na Filmskom Frontu 2014!




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku