Humanitarna akcija Jelen Demofesta i poziv volonterima!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

S obzirom da su posljedice poplava koje su nedavno pogodile cijeli region dalekosežne i još uvijek traju, te se brojna domaćinstva i dalje suočavaju sa svim negativnim faktorima koje je ova nepogoda ostavila za sobom, sedmi Jelen Demofest je odlučio da se uključi u humanitarnu akciju pomoći najugoženijim područjima.


Zbog toga će ove godine, kao svojevrsnu ulaznicu na banjalučku tvrđavu Kastel, volonteri prikupljati simbolične donacije, a posjetioci našeg festivala mogu pomoći, naravno, svako u skladu sa svojim mogućnostima.


Stoga pozivamo sve volontere, koji su radi da postanu dio ove aktivnosti, da pomognu u procesu preuzimanja i skladištenja donacija posjetilaca.


Svi koji izraze želju da postanu dio ovog volonterskog tima Jelen Demofesta, mogu se javiti na mail adresu volonteri@demofest.org, a potrebno je da pošalju ime i prezime, godinu rođenja, kontakt mail i telefon, te da navedu razlog zbog kojeg se prijavljuju da volontiraju.


Donacije koje će se prikupljati tokom festivala su sljedeće.


  • prvo veče: knjiga za Doboj

  • drugo veče: školski pribor za Šamac i Bijeljinu

  • treće veče: igračke za Šamac i Bijeljinu

Ovogodišnje izdanje Jelen Demofesta biće održano od 17. do 19. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku