Humanitarni koncert AGAINST THE FLOOD! u klubu BBCCSviđa ti se? Javi ostalima!

"Mjesec dana u predjelima naše zemlje koji su najteže bili pogođeni poplavama, stanje je još uvijek nepromjenjeno. Nažalost, stanovništvu je i dalje potrebna pomoć u pitkoj vodi, hrani, odjeći, namještaju i građevinskom materijalu, kao i pomoć u ljudstvu kako bi se što više teritorije očistilo, a kuće dezinfikovale te bile ponovo osposobljene za život u istim. Uviđajući potrebu za pomoći nastradalim, u suradnji sa bendovima Vodovi i Sinovi koji su se rado odazvali, odlučili smo da organizujemo humanitarni koncert, te na taj način novčanim sredstvima pomognemo onima kojima je trenutno najteže.Ukoliko želite pomoći a ujedno se odlično provesti uz fantastičnu muziku dva originalna lukavačka benda, pridružite nam se u petak 27.06. u 21:00 h u BBCC-ju !
Cijena ulaza iznosi 3 KM, a sav prihod od prodanih ulaznica poklanjamo fondu za nastradale od poplava!"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku