IVEZA and ELEMENTS: "Ko bi rekao da tekst ima i ljubavnu notu"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon prva dva spota, kragujevačkog sastava IVEZA and ELEMENTS, za numere “ Take Me To The Future” i “The World Is Gonna Stop”, ovih dana pojavio se i novi, za pesmu “Fireman”, koja je objavljena na kompilaciji SMP-a “Serbia Goes Heavy”.

“Spot za već dobro poznat hit “Fireman” je prvi video iz sopstvene produkcije “IVEZA and ELEMENTS”. Prva dva spota je radio nemački producent David Lensing. “, istakao je Marko Šujica, gitarista benda IVEZA and ELEMENTS  i dodao: “ Zajedno, video i audio, donose jedan karakterističan, industrial pristup muzici. Inače Iveza  je i sam vatrogasac po zanimanju tako da je sve leglo nekako savršeno, a ko bi rekao da tekst ima i ljubavnu notu.”

Kako je Marko u nastavku naveo trenutno se montira još jedan video za pesmu ” Ignore the sign”, koji se radi u mađarsko - srpskoj ko produkciji.

Pesmu poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=KFOQqjanoXE
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku