Kora snimila spot za "Japi"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

 

Beogradski kvintet pod imenom Kora, nakon zapaženog učešća na Belgrade Demo Fest Live 2014, objavio je svoj prvi video singl.

 

Kora, čiji članovi poručuju da “muzika sa kojom izlaze pred javnost predstavlja ono što osećaju i misle”, odlučila se da ekranizuje pesmu “Japi” koja će biti nosilac njihovog dolazećeg debi albuma.

 

Spot prvenac predstavlja važan korak u našoj karijeri, način da se obratimo široj publici, jer video zapis ipak ostavlja najjači utisak kod publike. Osvajanje trećeg mesta na nedavno odžanom  BDFL festivalu, dalo nam je dodatni motiv da iskrostimo zamajac i požurimo sa montažom spota, čiji je prvobitan izlazak planiran još u aprilu mesecu.”, kaže Goran Čamdžija, kome je pripala titula najboljeg vokala na pomenutom BDFL takmičenju demo bendova.

 

Produkciju spota potisuje tim Hedonism insanity, a ulogu dublera članova benda u videu preuzele su Melani Miljević, Jovana Živić, Klaudija Mihajlović, Milica Gieser i Ana Dornik.

 

Biti mlad, a u isto vreme profesionalan, uspešan i neustrašiv predstavlja karakteristiku vremena u  kojem živimo.  Naravno, to  samo po sebi i nije loše, ali nažalost, veoma često uključuje i vuče za sobom i neke negativne strane, kao što su bezosećajnost ili manjak vremena za nama drage i bitne  osobe. Čovek u takvom okruženju postaje prazna silueta vođena brojkama, papirima, obavezama, dok prave stvari  prolaze pored nas... To je ono očemu svedoči ova pesma.”, zaključio je pevač ove grupe formirane pre četiri godine.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hL9OECAkISg

https://www.facebook.com/pages/Kora/172834762785794




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku