Niški death thrash bend Marica izdao svoj prvi EPSviđa ti se? Javi ostalima!

Marica je projekat iz Niša koji je pokrenut u junu 2013 godine sa idejom da se svira i stvara agresivna i melodična metal muzika sa grupom ljudi koji su ponosni na dobro i posvećeni da promene loše stvari počevši od sebe.
Bend je snimio krajem prošle godine promo Ep "Subliminal" i spot za pesmu "Hypercube". Posle 6 meseći i preko 2500 kilometara predjenih na koncertima u državi i regionu Ep je konačno dostupan za besplatno preuzimanje ne etiketi Tribal Rajber Labela.
Producent svega je Vladimir Milosavljević dok je za omot bio zadužen Nenad Tasic (Make It Last).
Trenitno se radi na video spotu za pesmu Face Your Fears.

EP možete skinuti sa adrese: http://tribalrajberlabel.bandcamp.com/album/subliminal-ep i poslušati na Youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=kHgYaMngTKY
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku