Niški triphop sastav Paydo Komma izdao album prvenac



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Triphop bend Paydo Komma iz Niša izbacio je album prvenac „Strano“ za Tribal Rajber Label gde se ovo izdanje može i besplatno preuzeti. Na albumu se nalazi 9 numera, muzičku produkciju na albumu potpisuje bend, dok miks i master albuma potpisuje Dušan Mirković, gitarista benda. Pored autorskih numera na ovom izdanju nalazi se i cover pesma Mi plačemo iza tamnih naočara, kultnog niškog benda Dobri Isak. Bend iza sebe ima jedno izdanje, EP „Povest eksplicitnog uma“ iz 2012. godine, a trenutno postavu čine Marija Sibinović (vokali), Nenad Tasić (DJ i sempler), Dušan Mirković (gitara), Bojan Ilić (bubanj) i Luka Stojanović (bas gitara).







Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku