Novosadski dreDDup predstavlja novi singlSviđa ti se? Javi ostalima!

Novi singl sa predstojeceg albuma ‘I Dreamt of a Dragon’. Pussy Control Planet bend vec godinu I po dana izvodi na svojim live nastupima. Doslo je vreme I da se postavi za preslusavanje.  

dreDDup planira da na svakih meseca dana izbaci online po jedan singl sa novog albuma.  Album izlazi pred kraj godine i sadrzace 13 potpuno novih pesama. Produciran je u studiju DURU

a pored samih muzicara iz benda, gostovace 4 vokala sa kojima dreDDup jos nije saradjivao do sad.  Za vise informacija o novom albumu i bendu posetite: http://www.facebook.com/dreddup

 

https://www.youtube.com/watch?v=c5wh6D5PeXs&feature=youtu.be

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku