U najavi novi spot i dokumentarac Stereo TipaSviđa ti se? Javi ostalima!

Predvođena Pajom Bogdanovićem grupa Stereo Tip najavila je završetak spota za numeru “Stereotip” i kraći dokumentarac o dosadašnjoj karijeri.

 

Spot za pesmu "Stereotip" sa prvog albuma, koja je ponovo snimljena, biće montiran kao svojevrsni omaž dosadašnjem radu grupe i obuhvatiće celokupan period od nastanka grupe početkom 2007. godine do danas. Realizacija videa ponovo je poverena produkciji Kan i Lingus i režiseru Ivanu Milenkoviću.

 

"Stereotip" je jedna od pet numera sa EP izdanja "Moj svet", koji se može besplatno preuzeti sa ovog linka http://goo.gl/V5aicb.  

 

Podsećanja radi, spotovi za "Kandidat", "Moj svet" i "Javi se" su već uspešno prezentovani, dok se promocija video klipa za pesmu "Poslednji stih", po stihovima Milana B. Popovića, najavljuje za početak jeseni.

 

Uporedo sa spotovima, Stereo Tip će snimiti i kraći dokumentarac, u kome će frontmen Paja Bogdanović predstaviti nastanak, razvoj i brojne izazove kroz koje je prošla grupa u dosadašnjoj karijeri. Priča će biti bogato dokumentovana fotografijama, live snimcima, novinskim člancima i recenzijama.

 

Dokumentarac će se, zajedno sa spotovima, pojaviti na DVD izdanju "Moj svet" čije se objavljivanje planira na jesen.

 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=bjQxdoqSr3s
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku