I ove godine u Kraljevu KulturBunt Fest



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kao i svake godine u julu Kolektiv „Pozitivna omladina“ iz Kraljeva organizuje, sada već, tradicionalni festival alternativne muzike pod nazivom „KulturBunt Fest“. Cilj festivala je da mladima iz Kraljeva i okoline pruži priliku da se upoznaju sa novim muzičkim trendovima i omogući kvalitetna zabava. Prvo izdanje festivala je organizovano 2012. i do sada smo ugostili veliki broj bendova iz Srbije, regiona ali i iz Evrope (Bernays Propaganda iz Makedonije, Stuttgart Online iz Beograda, Zero Talent iz Francuske, itd). Festival je besplatan jer smatramo da muzika treba da bude besplatna i svima dostupna, bez ikakvih ograničenja, bez velikih sponzora i multinacionalnih kompanija.

Na ovogodišnjem izdanju festivala nastupaju: Schizophrenia (garage/punk – Vrnjačka Banja), Stvor (metal – Beograd), Incomplete (punk rock – Obrenovac/Beograd) i MetalCorp. (metal – Kraljevo).

Festival se održava u subotu (26. Jula) sa početkom u 20 časova, na platou ispred Kulturnog centra „Ribnica“ u Kraljevu.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku