Novi singl na Black Planet RecordsSviđa ti se? Javi ostalima!

Alternativna, nezavisna izdavačka kuća, Black Planet Records predstavila je video - singl “A šta da nisam”. Naime projekat je zamišljen kao saradnja svih umetnika sa ove etikete, a pomenuti singl je prvo čedo ovog projekta. Pesmu potpisuju Marko Dabetić (Tearpalm), Fat Z (Scarps, Katabazija, ZAA),  Ponoćni Vodeničar,  Sonja Antić (Sonic Ant), Vladimir Popović (Crocodile Tears, Figurative Theatre, Styptic, STK) I  Stevan Dobrota (Plavo, The Bridge) a produkciju Fat Z i Pop.

BPR je zajednički identitet alternativne scene u regionu, ljubiteljima muzike itekako poznat.Energični, pomalo ekscentrični inovativni I zanimljivi I ovim projektom nastavljaju da otvaraju proctor neistraženog.

Pesmu možete poslušati ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=l4rNQpCi3qA&feature=youtu.be
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku