Siempre Peligroso objavili novi singl kojim najavljuju svoj drugi album



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Šabači alternativni metal bend Siempre Peligroso objavili su izgled omota za svoj drugi album ''RAZOR'' i drugi singl pod nazivom ''Stvari nisu kao pre''.


Omot je kreirao umetnik Boris Šribar (www.borissribar.com) koji je takođe saslužan za izgled njihovog prvog albuma iz 2010-te godine. Pored pesme ''Stvari nisu kao pre'' i prvog singla ''Laž'' za koji u Martu objavili i spot, na albumu će se naći još deset pesama.


''Naš novi album ''Razor'' je decidno izdvojen tok misli koji nam se nameće kao odgovor na pitanja  gde smo, kako smo i šta smo.  Proveli  smo dve godine u pronalaženju  načina na koji bi smo predstavili najrealniju sliku trenutne stvarnosti.  Posmatrajući pojedinca i sredine, izdvajamo crva suštine iz svakoga i predstavljamo ga ogoljenog,  zamrznutog u trenutku, opisujući njegovo najiskrenije stanje bića. Emocije koje nam naviru pri najobjektivnijem posmatranju okoline su energija koju smo najviše hteli da prenesemo na ''Razor''. ''Razor'' je realizam i odnosi se na svakoga...''


Siempre peligroso već uveliko na svojim nastupima predstavlja publici svoje nove pesme, a priliku da ih čujete uživo u skorije vreme ćete imati na gitarijadi u Ratkovu 8. Avgusta.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku