Siempre Peligroso objavili novi singl kojim najavljuju svoj drugi albumSviđa ti se? Javi ostalima!

Šabači alternativni metal bend Siempre Peligroso objavili su izgled omota za svoj drugi album ''RAZOR'' i drugi singl pod nazivom ''Stvari nisu kao pre''.


Omot je kreirao umetnik Boris Šribar (www.borissribar.com) koji je takođe saslužan za izgled njihovog prvog albuma iz 2010-te godine. Pored pesme ''Stvari nisu kao pre'' i prvog singla ''Laž'' za koji u Martu objavili i spot, na albumu će se naći još deset pesama.


''Naš novi album ''Razor'' je decidno izdvojen tok misli koji nam se nameće kao odgovor na pitanja  gde smo, kako smo i šta smo.  Proveli  smo dve godine u pronalaženju  načina na koji bi smo predstavili najrealniju sliku trenutne stvarnosti.  Posmatrajući pojedinca i sredine, izdvajamo crva suštine iz svakoga i predstavljamo ga ogoljenog,  zamrznutog u trenutku, opisujući njegovo najiskrenije stanje bića. Emocije koje nam naviru pri najobjektivnijem posmatranju okoline su energija koju smo najviše hteli da prenesemo na ''Razor''. ''Razor'' je realizam i odnosi se na svakoga...''


Siempre peligroso već uveliko na svojim nastupima predstavlja publici svoje nove pesme, a priliku da ih čujete uživo u skorije vreme ćete imati na gitarijadi u Ratkovu 8. Avgusta.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.