Split album srpskih i bugarskih hardcore bendovaSviđa ti se? Javi ostalima!

Srpski i bugarski hardcore bendovi BRAINWASHED, SUFFERING’S THE PRICE, CUT OFF i DELATE objavili su split album sa 12 pesama i nastavili tradiciju saradnje hardcore bendova iz ove dve zemlje. Za sada je kompilaciju moguće nabaviti samo u formatu kompakt diska i radi se o ograničenoj seriji koju će zainteresovani moći da naruče preko facebook stranica bendova. Svaki od bendova uradio je po tri pesme kojima predstavlja svoj rad, a u planu je i koncertna promocija u obe zemlje, verovatno na jesen, kada će ljubitelji ovog žanra uživo moći da se upoznaju sa muzikom svih bendova.

Delate - https://www.facebook.com/DelateHC/info

Cut Off - https://www.facebook.com/cutoffhardcore/info

Brainwashed - https://www.facebook.com/BrainwashedHC/info

Suffering’s The Price - https://www.facebook.com/STPBDHC/info
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku