Styptic objavili album prvenac



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Styptic, bend iz Niša, objavio je u subotu, 19. jula, svoj prvi studijski album "Noesis", sa 11 autorskih pesama. Album je u digitalnom formatu dostupan za besplatno preuzimanje preko nezavisne izdavačke kuće Black Planet Records, dok će se CD izdanje albuma pojaviti u prodaji za nekoliko meseci, pod etiketom izdavačke kuće Miner Records.

Noesis-a je snimljen u studijima "Underground" i "Devotion Studios" u Beogradu, a kao producent albuma potpisan je Marko Živanović (Devotion Studios).

Tokom svog višegodišnjeg rada, bend Styptic je objavio dva samostalna EP izdanja, jedan singl i nekoliko video-spotova, a iza sebe ima i veliki broj nastupa širom Srbije. Zbog specifičnosti muzičkog izraza, kao i zbog pesama na engleskom jeziku, Styptic je stekao nezavidan broj poštovalaca i izvan granica Srbije zbog čega im je, kako kažu iz benda, cilj da se u narednom periodu više posvete promociji svoje muzike u inostranstvu. U međuvremenu uveliko pripremaju materijal za naredni album. U narednim mesecima se, pored cd-izdanja Noesis-a, od Styptic-a može očekivati i jedan novi singl, video za neke od pesama sa aktuelnog albuma, kao i koncertna sezona čiji je početak tempiran za oktobar ove godine.

Više o bendu Styptic možete naći na njihovoj Fejsbuk stranici, a možete ih pratiti i na YouTube-u, kao i na društvenim mrežama Twitter, My Space i ReverbNation. U pripremi je i zvanična web prezentacija benda, www.stypticband.com.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku