Valternativa – ujedinjena alternativna muzička scena Valjeva



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Iz Valjeva, grada koji se u poslednje vreme može pohvaliti veoma jakom muzičkom scenom, aktivnim izvođačima i njihovim aktuelnim albumima, ovih dana stiže zanimljiva kompilacija pod nazivom "Valternativa". Kompilacija predstavlja spoj različitih žanrova, od heavy metala, preko hip hopa, pa do elektronike, te će se na istoj naći sastavi kao što su: Deca Apokalipse, Tremendum, Y.O.X, Mr. Rabbit, Buket za Klaru, Ser Kromi, The Slack, Alex Mark…

Kako je najavljeno, kompilacija, koja okuplja dobro poznata imena, kao i nove nade Valjeva, pojaviće se 19. jula na bandcamp-u i biće dostupna za besplatno preuzimanje.

Idejni tvorac "Valternative" je Valjevac Vlada Stojanović  koji je godinama gostovao na više evropskih radio stanica sa mixevima, bio deo ''Space Invader'' radija (UK) i ''Laid Back'' radija (Belgija). Osim toga, Vlada Stojanović je jedan  od poznatijih predstavnika Srbije na mixcloudu i trenutno radi sa Official J Dilla timom.

Oduševljen albumima koje u poslednje vreme predstavljaju muzičari iz Valjeva (Deca Apokalipse, Mr Rabbit, Tremendum), Vlada je poželeo da Srbiji, a i šire, prikaže ujedinjenu, žanrovski neograničenu, valjevsku scenu.

Šta to možemo očekivati od kompilacije koja će na jednom mestu okupiti i ujediniti alternativnu muzičku scenu Valjeva, poslušajte na priloženom promo teaser mixu.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku