Velibor Nikolić izdao drugi solo album za niški Black PlanetSviđa ti se? Javi ostalima!

Izdavačka kuća Black Planet Records predstavlja Vam novo izdanje svog rezidenta Velibora Nikolića, frontmena benda Brigand. Ovo je drugi studijski solo album ovog autora. Album sniman u studijima Vault 013 (Pančevo) i Pop Star (Beograd) u periodu januar-jun 2014. U svom prepoznatljivom stilu, novih deset proganjajućih pesama je kompletnonapisano, odsvirano i producirano od strane pančevačkog kantautora. Za artwork je bio zadužen  Marko Adamović  (http://www.adamovicmarko.com/ ). Ljubitelji alternativnog roka ne smeju da propuste ovo izdanje. Album možete preslušati i preuzeti sa bandcamp stranice izdavača:

http://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp021-lov-na-vukove-lp-alternative

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku