Zombijana Crta tviter u KruševcuSviđa ti se? Javi ostalima!

Od kada koristim tviter ja više ne hrčem, a i ne spavam."

Izjave, kao što su: „Poljubio bih te u kosu, ali postim", „Gde vidiš sebe za deset vinjaka" ili „Danas probaju pizzu sa majonezom, sutra će drogu" , najpre su osvanule na tviteru. Tu su nastali i novi termini i njihove definicije, poput „Tagofobije – strah od sinoćnih slika.", ali i nove definicije već poznatih pojmova: „Dom je tamo gde možeš da budeš ružan".
Ono što ove tvitove izdvaja od ostalih je to da su isti doživeli ilustraciju u okviru, sada već dobro poznatog projekta „Zombijana crta tviter".

Svi Zombijanini fanovi i ljubitelji ovog vida umetnosti, mogli su da do sada pogledaju ilustracije tvitova na izložbama održanim u Novom Sadu, Nišu, Beogradu, Zagrebu... Međutim, pomenuti projekat, iza koga stoji mlada i kreativna Andrijana Vešović, polako se privodi kraju.

Sledeća stanica, ujedno i prilika da ovog leta  uživo pogledamo Zombijaninine radove je Kruševac. Izložba, u organizaciiji udruženja New Scene United,  biće održana u subotu, 26. 7. u klubu Zamajac (Radomira Jakovljevića 45) sa početkom u 19h. Od 20:30 Zombijana će skicirati prisutne, a prednost će imati „oni koji donesu bilo šta nacrtano, pa bilo to i čiča gliša, na bilo kakvom papiru- fiskalni račun, tiket na kom ste pali za jednu, loto đe ste osvojili onu neku treću nagradu makar, toalet papir- ali ne iskorišteni i tako dalje i tako dalje."- navela je Zombijana na Eventu.
 Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.