Zombijana Crta tviter u Kruševcu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Od kada koristim tviter ja više ne hrčem, a i ne spavam."

Izjave, kao što su: „Poljubio bih te u kosu, ali postim", „Gde vidiš sebe za deset vinjaka" ili „Danas probaju pizzu sa majonezom, sutra će drogu" , najpre su osvanule na tviteru. Tu su nastali i novi termini i njihove definicije, poput „Tagofobije – strah od sinoćnih slika.", ali i nove definicije već poznatih pojmova: „Dom je tamo gde možeš da budeš ružan".
Ono što ove tvitove izdvaja od ostalih je to da su isti doživeli ilustraciju u okviru, sada već dobro poznatog projekta „Zombijana crta tviter".

Svi Zombijanini fanovi i ljubitelji ovog vida umetnosti, mogli su da do sada pogledaju ilustracije tvitova na izložbama održanim u Novom Sadu, Nišu, Beogradu, Zagrebu... Međutim, pomenuti projekat, iza koga stoji mlada i kreativna Andrijana Vešović, polako se privodi kraju.

Sledeća stanica, ujedno i prilika da ovog leta  uživo pogledamo Zombijaninine radove je Kruševac. Izložba, u organizaciiji udruženja New Scene United,  biće održana u subotu, 26. 7. u klubu Zamajac (Radomira Jakovljevića 45) sa početkom u 19h. Od 20:30 Zombijana će skicirati prisutne, a prednost će imati „oni koji donesu bilo šta nacrtano, pa bilo to i čiča gliša, na bilo kakvom papiru- fiskalni račun, tiket na kom ste pali za jednu, loto đe ste osvojili onu neku treću nagradu makar, toalet papir- ali ne iskorišteni i tako dalje i tako dalje."- navela je Zombijana na Eventu.
 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku