Bendovi iz regiona na trodnevnom punk hepeningu u BeograduSviđa ti se? Javi ostalima!

Od 4. do 6. septembra u beogradskom klubu Sioux održaće se Streetriffs fest, događaj koji će na jednom mestu okupiti petnaest bendova punk i ska usmerenja iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije i Crne Gore.

 

Festival je nastao kao plod želje da se u Beogradu organizuje okupljanje najkvalitetnijih punk i ska bendova iz Srbije i okruženja, koji gaje žestok ulični zvuk. Smatramo to posebno neophodnim ako se ima u vidu da je u našoj sredini malo žanrovski određenih festivala a za koje, čini nam se, postoji interesovanje kod publike. Takođe, ovo okupljanje kroz prodaju diskova, majica i bedževa treba dodatno da doprinese stvaranju čvršće poveznaosti između posetilaca i izvođača. Namera je da Streetriffs Fest postane tradicionalan i vremenom uključi bendove i van prostora Balkana.”, saopštili su organizatori.

 

Raspored nastupa bendova po danima:

 

4. septembar (četvrtak): Birtija (Beograd), Prilično Prazni (Beograd), Punkreas (Nikšić), Žuta Minuta (Beograd), Skadrila (Beograd).

 

5. septembar (petak): Pogonbgd (Beograd), Gavrilo Princip (Smederevo), Po Kratkom Postupku (Beška), Uvijek Drugi (Banja Luka), Against The Odds (Novi Sad).

 

6. septembar (subota): Šaht (Beograd), Grupna Terapija (Banja Luka), Loši Deca (Skoplje), Kontra (Skoplje), Jorgovani (Beograd/Ćićevac).

 

 

Cena ulaznice za sva tri dana je 790 dinara, 500 za dva dana, dok pojedinačne karte staju 300 dinara. Na samom ulazu pojedinačna ulaznica će koštati 350 dinara. Karte se u pretprodaji mogu kupiti u prodavnici The Street.

Sve aktuelnosti vezane za festival mogu se pratiti putem Facebook eventa: http://goo.gl/HnIoew

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.