Bendovi iz regiona na trodnevnom punk hepeningu u BeograduSviđa ti se? Javi ostalima!

Od 4. do 6. septembra u beogradskom klubu Sioux održaće se Streetriffs fest, događaj koji će na jednom mestu okupiti petnaest bendova punk i ska usmerenja iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije i Crne Gore.

 

Festival je nastao kao plod želje da se u Beogradu organizuje okupljanje najkvalitetnijih punk i ska bendova iz Srbije i okruženja, koji gaje žestok ulični zvuk. Smatramo to posebno neophodnim ako se ima u vidu da je u našoj sredini malo žanrovski određenih festivala a za koje, čini nam se, postoji interesovanje kod publike. Takođe, ovo okupljanje kroz prodaju diskova, majica i bedževa treba dodatno da doprinese stvaranju čvršće poveznaosti između posetilaca i izvođača. Namera je da Streetriffs Fest postane tradicionalan i vremenom uključi bendove i van prostora Balkana.”, saopštili su organizatori.

 

Raspored nastupa bendova po danima:

 

4. septembar (četvrtak): Birtija (Beograd), Prilično Prazni (Beograd), Punkreas (Nikšić), Žuta Minuta (Beograd), Skadrila (Beograd).

 

5. septembar (petak): Pogonbgd (Beograd), Gavrilo Princip (Smederevo), Po Kratkom Postupku (Beška), Uvijek Drugi (Banja Luka), Against The Odds (Novi Sad).

 

6. septembar (subota): Šaht (Beograd), Grupna Terapija (Banja Luka), Loši Deca (Skoplje), Kontra (Skoplje), Jorgovani (Beograd/Ćićevac).

 

 

Cena ulaznice za sva tri dana je 790 dinara, 500 za dva dana, dok pojedinačne karte staju 300 dinara. Na samom ulazu pojedinačna ulaznica će koštati 350 dinara. Karte se u pretprodaji mogu kupiti u prodavnici The Street.

Sve aktuelnosti vezane za festival mogu se pratiti putem Facebook eventa: http://goo.gl/HnIoew

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku