Nebo je crveno i D ZOO u Subotici za dan grada



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Alternativna scena u Subotici nikako ne može opstati, ukoliko se korektno ne brine o njoj. Sama proslava Dana grada Subotice je većini omladine apsolutno nebitna, jer je naviknuta na sumornu i često beživotnu atmosferu same varoši. Kad neko pomene "svirka" i "dan grada" u istoj rečenici, to znači da će se okupiti "kritična" masa, biće prštanja i razvaljivanja od pozitivne atmosfere i dobrog, kvalitetnog zvuka!
Ovog puta će koncert biti u samom centru Subotice, dva, da kažem, eminentna subotička benda: D ZOO i Nebo Je Crveno
D ZOO kao vešto smišljeni crossover, pored osvojene nagrade kao najbolji domaći bend u Zaječaru, dolaze u velikom stilu da nam i prenesu to iskustvo pobede, ali i nade u neko bolje sutra, dok će Nebo je Crveno udariti štimung u mračne, pobesnele tokove ljudske svesti, začinjene tvrđom svirkom, kao protiv-otrov letargiji i besmislici življenja u, arhitektonski gledano, lepom gradu.
Mi Subotičani smo ponosni na oba benda, stoga će nam biti ukazana velika čast da prisustvujemo jednom ovakvom spektaklu i nadam se da gradske vlasti NEĆE štedeti na decibelima, jer ovo mora da se čuje NADALEKO!"

Desya Lovorov





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku