Nebo je crveno i D ZOO u Subotici za dan gradaSviđa ti se? Javi ostalima!

Alternativna scena u Subotici nikako ne može opstati, ukoliko se korektno ne brine o njoj. Sama proslava Dana grada Subotice je većini omladine apsolutno nebitna, jer je naviknuta na sumornu i često beživotnu atmosferu same varoši. Kad neko pomene "svirka" i "dan grada" u istoj rečenici, to znači da će se okupiti "kritična" masa, biće prštanja i razvaljivanja od pozitivne atmosfere i dobrog, kvalitetnog zvuka!
Ovog puta će koncert biti u samom centru Subotice, dva, da kažem, eminentna subotička benda: D ZOO i Nebo Je Crveno
D ZOO kao vešto smišljeni crossover, pored osvojene nagrade kao najbolji domaći bend u Zaječaru, dolaze u velikom stilu da nam i prenesu to iskustvo pobede, ali i nade u neko bolje sutra, dok će Nebo je Crveno udariti štimung u mračne, pobesnele tokove ljudske svesti, začinjene tvrđom svirkom, kao protiv-otrov letargiji i besmislici življenja u, arhitektonski gledano, lepom gradu.
Mi Subotičani smo ponosni na oba benda, stoga će nam biti ukazana velika čast da prisustvujemo jednom ovakvom spektaklu i nadam se da gradske vlasti NEĆE štedeti na decibelima, jer ovo mora da se čuje NADALEKO!"

Desya Lovorov

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.