Regulator zvanično startovali s "Dolinom"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Mladi sastav Regulator, sa etiketom jednog od najperspektivnijih na prostoru nekada zajedničke države, objavio je prvi zvanični singl kao uvertiru u debitantski album čiji izlazak najavljuju za kraj jeseni ove godine.

 

Regulator, osnovan od strane petorice prijatelja 2011. godine, odlučio je da javnosti prvobitno predstavi numeru „Dolina“ snimljenu, kao i sve druge, u kragujevačkom studiju Češnjak.

 

Presrećni smo što konačno možemo da predstavimo ljudima materijal na kome smo radili u proteklih godinu dana i više. Za sada je to jedna pesma, a uskoro će biti dostupan i ceo album. U planu je snimanje video materijala i, naravno, fizičko izdanje samog albuma, a s obzirom da već imamo dovoljnu količinu novog materijala, planiramo i ponovni ulazak u studio krajem godine.“, u kratkim crtama otkrivaju planove Ognjen Ilić, Luka Petrović, Bogdan Brđović, Goran Janjušić i Jovan Pavlović.

 

Za kratko vreme ovaj sastav ostvario je značajne uspehe, od prvog mesta na Gitarijadi u Požarevcu do značajnog nastupa na Zaječarskog gitarijadi prošle godine kada im je zamalo izmakla pobeda.

 

U kreiranju muzike, tekstova i aranžmana učestvuju svi članovi postave podjednako, a kroz liriku Regulatora provlače se teme koje se tiču buđenja ekološke svesti, života i odnosa čoveka prema prirodi, kao i same prirode.

 

 

DOLINA YouTube link: http://goo.gl/gKwS0i





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku