Who See najslušaniji u Srbiji i Crnoj Gori!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Album ‘Nemam ti kad’ kotorskog sastava Who See najslušaniji je album Deezer liste u Srbiji i Crnoj Gori. Ovaj album je već nedelju dana na listi najslušanijih albuma u Crnoj Gori dok bend na listi singlova među prvi 15 najslušanijih ima čak 13 pesama sa albuma uključujući i prvo mesto sa singlom ‘Nemam ti kad’.
U Crnoj gori bend je i na prvom mestu liste izvođača a na listi albuma su zastupljena još dva njihova izdanja, album ‘Krš i drača’ na 16. i ‘Sviranje kupcu’ na 18. mestu.
U Srbiji bend je na prvom mestu liste albuma, drugi me listi singlova i listi izvođača. Svih 14 pesama sa albuma ‘Nemam ti kad’ nalaze se na listi 100 najslušanijih singlova Deezera u Srbiji.
Album “Nemam ti kad” objavljen je 29. jula za izdavačku kuću Lampshade Media i sadrži 14 pesama. Produkciju novog materijala su radili Seagal Prime, Dedduh, The outvaderz i Baby Dooks, a od gostiju tu su Maat Baandy, Random, Kendi, Kid Radja, DJ Raid, te njujorška rap legenda Sean Price.
Spot za pesmu ‘Nemam ti kad’, koji je do sada na Youtubu pregledan preko 236 000 puta možete videti na sledećem linku https://www.youtube.com/watch?v=DmjLYA9Br8s.
Za sve korisnike Telenor Play+ paketa Deezer je besplatan, dok Deezer sa svog računara možete koristiti i tako što ćete se prijaviti sa vašim Facebook ili Google+ nalogom.
Who see albume možete da preslušate na sledećim linkovima:
http://www.deezer.com/album/8236538 Nemam ti kad
http://www.deezer.com/album/8192392 Krš i drača
http://www.deezer.com/album/8192406 Sviranje kupcu
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.