Wolfram, Velar i Casillas 30.08. u klubu QuarterSviđa ti se? Javi ostalima!

Tri novosadska benda, WolframVelar i Casillas, ponovo udružuju snage na nastupu 30.8. u klubu Quarter.

Wolfram sebe karakterišu kao acid metal. Nedavno su predstavili spot za numeru Babel koja se nalazi na prošlogodišnjem  EP-ju a biće i na debi albumu koji se sa nestrpljenjem iščekuje.

Velar se za kratko vreme probio na novosadskoj sceni i svojom fuzijom različitih pravaca i svakim nastupom  pridobija sve širu publiku.  EP "Velar" ovog tročlanog sastava možete besplatno preuzeti ovde.

Casillas su koncertno sve aktivniji. Njihov noise rock zvuk je nezaobilazan začin ove koncertne poslastice za sve ljubitelje alternativnog zvuka.

30.08. klub Quarter
Start 22h
Ulaz 300 din
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku