,,20.000" - nova najava ,,Napetog šoua" Marka Šelića Marčela



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Budući da napetost u iščekivanju ,,Napetog šoua" raste i među 
Marčelovom
 
publikom, ali i kod samog autora Marka Šelića, na YouTube kanal
MarcheloOfficial
 
postavljen je još jedan tizer za ovaj dugonajavljivani projekat - radna verzija pesme 
,,20.000"

,,Napet šou" je okupio tridesetak vrsnih muzičara, koji su oživeli 17 kompozicija. Publika je već imala prilike da čuje ,,Čep", ,,Laž" i ,,Peglu", a sada i 
         
,,20 000":

,,Pesma postavlja veoma jednostavno pitanje: čemu služe famozna ,,nova radna mesta", obećana  od strane ama baš svih političkih partija i stranaka, ako to zapravo znači da će još veći broj ljudi nego sada raditi za platu od dvadesetak hiljada dinara i pride biti naterani da se osećaju povlašćeno što uopšte imaju posao", objašnjava Marko Šelić tematiku pesme ,,20.000" koju je za samo 36 sati na njegovom YouTube kanalu preslušalo 
više od
 30.000 ljudi. 


Dugoočekivani ,,Napet šou" biće objavljen 1. oktobra u izdanju Lagune. ,,Napet šou" je knjigoalbum - knjiga sa diskom. Osim tekstova svih pesama, sadrži i fotografije rada na albumu i knjizi, kao i autorske tekstove koji šire sliku o pesmama i diskutuju teme ,,Napetog šoua". Na ovom delu radilo je dosta ljudi, različitih godina i profesija, u pokušaju da što bolje proniknu u svakodnevicu, naše ,,ovde i sad" - jednom rečju, zašto svi živimo napet šou. Pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi su i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, rok enciklopedija Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović. 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku