BDfuse najavljuje svoj prvi EP



Sviđa ti se? Javi ostalima!

BDfuse je rapcore bend iz Zablja,nastao 2012. godine. Od samog pocetka rada,bend se bavi iskljucivo autorskom muzikom. U toku ove dve godine koncertne aktivnosti bend je imao nekoliko festivalskih i veliki broj klubskih svirki i sada su svoj materijal snimili u studiju Piknik u obliku njihovog prvog EP izdanja pod nazivom "Light it Up" ,na kom ce se naci cetiri pesme. EP izlazi u oktobru kada bend planira da ga koncertno promovise. Bend je napravio teaser najavu za EP na kom se nalaze kratki delovi sve cetiri pesme. Najavu mozete poslusati na ovom linku

https://www.youtube.com/watch?v=ch6CYRJ2di4




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku