BlackDivision je izdao novi EP album, "Stardust"Sviđa ti se? Javi ostalima!


BlackDivision je bend iz Vukovara. Objavili su novi EP album koji se zove "BlackDivision".

Na njemu se nalazi 5 pesama:

1. Stardust
2. Daze & Delusion
3. Losing My Course
4. My First Division
5. Vanquisher

Evo kako momci iz benda opisuju izdanje: "Prve dve pesme je producirao Dejan Ilić (Protest the Hero, Highway, Obscured...), a mastering je radio Tony Lindgren iz Fascination Street Studios-a (Arch Enemy, Kreator, Paradise Lost...). treca i cetvrta pesma su sa naseg proslog demo-a, a 5 pesma nije nikad do sad objavljivana. Zasto ime BlackDivision na novom EP albumu: Zato sto smo ovaj put saradjivali sa pravim ljudima i nasli zvuk BlackDivision-a. Tako da ime savrseno opisuje novi EP album. Iz pocetka je trebao biti SINGLE ALBUM, ali smo popunili CD sa 2 stare pesme i jos jednom starom koju nikad nismo objavili, jer se sa svakim novim izdanjem gradi "nova publika", tako da zelimo da se i ostale pesme sa nasih starih izdanja i dalje slusaju. 

Daljnji planovi su, nastavak snimanja albuma i trazenje odgovarajuce diskografske kuce.

U nastavku poslušajte pesmu koja najavljuje izdanje https://www.youtube.com/watch?v=rchtLQ5XeIg&list=UUBxVQL0YILKDFzSCnybZldgSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku