BlackDivision je izdao novi EP album, "Stardust"



Sviđa ti se? Javi ostalima!


BlackDivision je bend iz Vukovara. Objavili su novi EP album koji se zove "BlackDivision".

Na njemu se nalazi 5 pesama:

1. Stardust
2. Daze & Delusion
3. Losing My Course
4. My First Division
5. Vanquisher

Evo kako momci iz benda opisuju izdanje: "Prve dve pesme je producirao Dejan Ilić (Protest the Hero, Highway, Obscured...), a mastering je radio Tony Lindgren iz Fascination Street Studios-a (Arch Enemy, Kreator, Paradise Lost...). treca i cetvrta pesma su sa naseg proslog demo-a, a 5 pesma nije nikad do sad objavljivana. Zasto ime BlackDivision na novom EP albumu: Zato sto smo ovaj put saradjivali sa pravim ljudima i nasli zvuk BlackDivision-a. Tako da ime savrseno opisuje novi EP album. Iz pocetka je trebao biti SINGLE ALBUM, ali smo popunili CD sa 2 stare pesme i jos jednom starom koju nikad nismo objavili, jer se sa svakim novim izdanjem gradi "nova publika", tako da zelimo da se i ostale pesme sa nasih starih izdanja i dalje slusaju. 

Daljnji planovi su, nastavak snimanja albuma i trazenje odgovarajuce diskografske kuce.

U nastavku poslušajte pesmu koja najavljuje izdanje https://www.youtube.com/watch?v=rchtLQ5XeIg&list=UUBxVQL0YILKDFzSCnybZldg



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku