Iza ogledala, album prvenac benda Orest



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski metal bend Orest izdaje svoj album prvenac pod nazivom "Iza ogledala", u samostalnoj organizaciji. Album je od subote, 13. septembra dostupan na youtube kanalu benda, na kojem se nalazi i link za mp3 download celog albuma. "Iza ogledala" je snimljen u beogradskom studiju Citadela, a producent je Luka Matković. Članovi benda su poručili da je ovo rezultat šestogodišnjeg rada, ali da se na sledeći album sigurno neće toliko čekati, kao i da je u planu fizičko izdanje. Bend trenutno radi i na snimanju prvog spota, a u planu je i turneja po Srbiji koja će se završiti početkom sledeće godine velikim nastupom u Beogradu. Orest je petočlani metal sastav iz Beograda. Osnovali su ga pevač Bojan Kovačević i gitarista Mladen Tatljak u januaru 2008. godine, a ubrzo su im se pridružili gitarista Đorđe Vučić i basista Nenad Nedeljković. Tokom godina, bend je imao nekoliko bubnjara dok na to mesto, u novembru 2011. godine, nije došao Stefan Nedeljković. Samo ime "Orest" je preuzeto iz grčke mitologije i u prevodu znači "onaj koji savladava uspone".
Album se može u celosti preslušati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=VNOMHh6nq7M



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku