Iza ogledala, album prvenac benda OrestSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski metal bend Orest izdaje svoj album prvenac pod nazivom "Iza ogledala", u samostalnoj organizaciji. Album je od subote, 13. septembra dostupan na youtube kanalu benda, na kojem se nalazi i link za mp3 download celog albuma. "Iza ogledala" je snimljen u beogradskom studiju Citadela, a producent je Luka Matković. Članovi benda su poručili da je ovo rezultat šestogodišnjeg rada, ali da se na sledeći album sigurno neće toliko čekati, kao i da je u planu fizičko izdanje. Bend trenutno radi i na snimanju prvog spota, a u planu je i turneja po Srbiji koja će se završiti početkom sledeće godine velikim nastupom u Beogradu. Orest je petočlani metal sastav iz Beograda. Osnovali su ga pevač Bojan Kovačević i gitarista Mladen Tatljak u januaru 2008. godine, a ubrzo su im se pridružili gitarista Đorđe Vučić i basista Nenad Nedeljković. Tokom godina, bend je imao nekoliko bubnjara dok na to mesto, u novembru 2011. godine, nije došao Stefan Nedeljković. Samo ime "Orest" je preuzeto iz grčke mitologije i u prevodu znači "onaj koji savladava uspone".
Album se može u celosti preslušati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=VNOMHh6nq7MSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku