Jimi Triple B's 666 Blues Band izdao album pod imenom "Black Crow Leads The Way"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sredinom avgusta je izašao novi (treći) album beogradskog outlaw blues/country benda  Jimi Triple-B's 666 Blues Band, po imenu "Black Crow Leads The Way".  Digitalna distribucija širom sveta preko Nautilus Records kuće, do kraja godine u planu su vinil i CD izdanje. Album ima 13 pesama i listu zanimljivih gostiju kao što tradicija već nalaže kada su u pitanju albumi 666 Blues Band-a. Ovoga puta to su Vladimir Krkljuš (Smoke & Soul, Soulcraft) na klavijaturama, Mladen Lukić (Soulcraft, Beatshakers) na trombonu, Psychosonic Boris (Psychosonic Boris & Hosenfefer, Protektori) kao gostujući vokal i ponovo je tu DJ Kiza Beats koji je odradio fenomenalne "interlude" blues/hiphop instrumentale. Pored autorskih stvari, na albumu se nalaze i tri obrade, odsvirane 100% u 666 Blues Band fazonu, u pitanju su Jimi Hendrix "i don't live today", Morphine "Rain" i Nick Cave "into my arms". Prvi oficijalni video benda će biti snimljen za naslovnu pesmu sa novog albuma "Black Crow".

Album se može preslušati/kupiti na sledećim linkovima:
iTunes https://itunes.apple.com/us/album/black-crow-leads-the-way/id911488448
Deezer http://www.deezer.com/album/8450951
Spotify https://play.spotify.com/album/0cofEjKeFlgZceUaRncvTH
Klicktrack https://shop.klicktrack.com/438954
Wimp https://wimp.no/wweb/album/33612650




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku