Josipa Lisac na 7. Festivalu "LIFFE" u LeskovcuSviđa ti se? Javi ostalima!

U Leskovcu će 9. septembra biti otvoren 7. Leskovački internacionalni festival filmske režije „LIFFE“ dodelom nagrade za afirmaciju srpskog filma glumcu Draganu Nikoliću, projekcijom filma „Top je bio vreo“ Slobodana Skerlića i koncertom zagrebačke dive Josipe Lisac od 21:30h u klubu "Safir".

Tokom 5 dana festivala publika će moći da pogleda preko 20 filmova, biće otvorene tri izložbe i organizovano nekoliko promocija knjiga i časopisa. Pored filma „Razredni neprijatelj“ koji je proglašen za najbolji slovenački film svih vremena, još 11 ostvarenja nadmetaće se za glavnu nagradu -  Gran pri „Živojin Žika Pavlović“, a ove godine u žiriju će biti Radmila Živković, glumica i reditelji Miloš Miša Radivojević i Stole Popov.

Prvi put biće prikazan film „Sizif  K“ Filipa Gajića, a dva dana nakon leskovačke, ovo ostvarenje moći će da pogleda i beogradska publika. Na programu ovogodišnjeg LIFFE-a naći će se i Treća konferencija reditelja, zakazana za 12. septembar.

Na festivalu će biti prikazan i prateći program, namenjen mlađoj publici, u okviru koga će biti predstavljeno 6 filmova u 3D tehnologiji, među kojima su „Planeta majmuna“, „Čuvari galaksije“ i drugi.

Ulaznice se prodaju na biletarnici Leskovačkog kulturnog centra.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku