Konkurs SKC STUDIO TICKET



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Studentski kulturni centar Nis, u okviru svoje muzičke produkcije pokreće akciju ''SKC STUDIO TICKET''

Ona predstavlja konkurs za izbor nove kompozicije koja će se, u organizaciji SKC-a Niš, studijski snimiti a nakon toga i promovisati.


Konkurs je namanjen mladim muzičkim autorima (do 27 godina). Prednost imaju autori koji do sada nisu snimali i izdavali svoje kompozicije. 


Svi zainteresovani mogu da šalju svoje kompozicije (DEMO snimke), na e-mail studio.ticket@skc-nis.com, u periodu od 15. septembra do 15. oktobra 2014. godine.


Prvi ''SKC STUDIO TICKET'' konkurs je otvoren za kompozicije svih muzičkih stilova. 


Nakon završetka roka za slanje kompozicija stručni žiri će odabrati jednu kompoziciju koja se ističe inovativnošću i kreativnošću i nagraditi je ''SKC STUDIO KARTOM'' koja omogućava njeno studijsko snimanje i promociju. 


Cilj ove akcije (konkursa) je da se podstakne i pomogne muzičko stvaralaštvo mladih autora i studenata Univerziteta u Nišu. Ideja SKC-a Niš je da se ovaj konkurs periodično ponavlja i vremenom razvija.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku