Nakon "Struje" Dječaci donose novi singl "Bile starke"



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Nakon hita "Struja", koji je ujedno i prvi singl s njihovog novog albuma, Dječaci ponosno predstavljaju novu pesmu "Bile starke". Pesma je nastala kao odgovor na aktualne modne trendove u Splitu i Hrvatskoj, a Dječaci su na svoj način odlučili da objasne svetu kako stvari stoje. Zanimljivim stihovima sigurno će osvojiti publiku.

Pesmu "Bile starke" poslušajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=BDZYbkuWyD0

Njihov prošli album "ISTINA" rasprodat je u rekordnom roku, pesma "Lovrinac" bila je među kandidatima u kategoriji Hit godine prošlogodišnjeg Porina. Singlovi "Dalmacija", "Miris" i "Siromašan" dokazali su da Dječaci itekako imaju šta da kažu, na zavisno od toga jesu lli pesme šaljive ili ozbiljnog karaktera.

Rep: Vojko V, Ivo Ivo, Zondo
Produkcija, aranžman: Vojko V
Koprodukcija: Zondo
Mix: Zondo
Master: Carl Saff

Pesmu preuzmite u novoj Download zoni Croatia Recordsa: http://singlovi.crorec.hr




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku