Nova kompilacija posvećena borbi protiv rakaSviđa ti se? Javi ostalima!

"Nova kompilacija posvecena borbi protiv raka se pojavila. Dragomi je sto se i ovog puta odazvase neki novi bendovi koji su za to da kako-tako rasire pricu o svemu tome, a neki od njih, tj clanovi nekih bendova su imali blizi susret sa ovom opakom belestinom. Cilj kompilacija koje pokrenuh jos 2012. godine, kada saznadoh da moj tata boluje, je da se prosiri spika, da se pokaze da ova bolest nije nesto sto se desava samo drugima. Da, kada se desi malo sta moze da se uradi, mada nada uvek postoji. Mislim da bi na koncertima trebalo pricati malo vise o stetnosti duvana i o uticaju nikotina na pojavu kancera. To je bila moja ideja od samog pocetka, siriti pricu, upozoravati da se maksimalno obrati paznja na neke stvari koje se lako mogu korigovati. Link za besplatno smacinjanje je https://beokay.bandcamp.com/album/our-fight-is-continued SIRITE PRICU!!! NASA BORBA SE NASTAVLJA!!!"
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku