Post-Coital Silence po prvi put u SrbijiSviđa ti se? Javi ostalima!

Post-Coital Silence je četveročlani rock-metal bend s ženskim vokalom na čelu. Dolaze iz Zagreba, a kombinirajući glazbenu nasljeđe svakog člana, oni sviraju nešto što vole nazivati "alterPOP / metal". Između izražavanja svojih najdubljih emocija kroz tekstove i balansiranja na tankoj liniji koja razdvaja underground i mainstream glazbu, u njihovim pjesmama nerijetko će se lijepa melodija secirati žestokim riffovima. Svaka pjesma ima svoju priču, a svaka priča ima svoju pozadinu. Ime benda govori samo za sebe. Takva vrsta Tišine može biti različita na mnogo načina, može uzrokovati različite vrste emocija i stoga je njihov primarni cilj da zajedno stvore nešto drugačije.


Po prvi puta, Post-Coital Silence prelazi granice kako bi promovirao  i približio "Paraphernaliu", svoj prvi demo album, što većem dijelu Europe. Pripreme su u tijeku, datumi su određeni, a mnogi se još uvijek dogovaraju te će biti naknadno objavljeni. Prva stanica je Austrija, nakon čega dolaze u Suboticu te će se 10. Oktobra 2014. u 21h predstaviti u Clash Klubu.


U međuvremenu, strgane žice i činele se gomilaju. Bend neumorno radi na novim materijalima te se za 2015.godinu sprema nekoliko iznenađenja za 2015 godinu.

Kako bi bili u toku i saznali što se dešava, pratite njihove promotivne stranice i društvene mreže na kojima možete saznati sve o svijetu „Paraphernalie“.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.