Post-Coital Silence po prvi put u Srbiji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Post-Coital Silence je četveročlani rock-metal bend s ženskim vokalom na čelu. Dolaze iz Zagreba, a kombinirajući glazbenu nasljeđe svakog člana, oni sviraju nešto što vole nazivati "alterPOP / metal". Između izražavanja svojih najdubljih emocija kroz tekstove i balansiranja na tankoj liniji koja razdvaja underground i mainstream glazbu, u njihovim pjesmama nerijetko će se lijepa melodija secirati žestokim riffovima. Svaka pjesma ima svoju priču, a svaka priča ima svoju pozadinu. Ime benda govori samo za sebe. Takva vrsta Tišine može biti različita na mnogo načina, može uzrokovati različite vrste emocija i stoga je njihov primarni cilj da zajedno stvore nešto drugačije.


Po prvi puta, Post-Coital Silence prelazi granice kako bi promovirao  i približio "Paraphernaliu", svoj prvi demo album, što većem dijelu Europe. Pripreme su u tijeku, datumi su određeni, a mnogi se još uvijek dogovaraju te će biti naknadno objavljeni. Prva stanica je Austrija, nakon čega dolaze u Suboticu te će se 10. Oktobra 2014. u 21h predstaviti u Clash Klubu.


U međuvremenu, strgane žice i činele se gomilaju. Bend neumorno radi na novim materijalima te se za 2015.godinu sprema nekoliko iznenađenja za 2015 godinu.

Kako bi bili u toku i saznali što se dešava, pratite njihove promotivne stranice i društvene mreže na kojima možete saznati sve o svijetu „Paraphernalie“.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku