Prvo zvanično gitarsko izdanje Petra Alargić - "Bleed, You Fucking Skies"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novoobjavljeno izdanje, naslova "Bleed, You Fucking Skies", predstavlja sveukupno deveto autorsko ostvarenje, i za razliku od eksperimentalno-ambijentalnih radova objavljenih tokom protekle 4 godine za američke izdavačke kuće (Magnatune/ArtisTech Media), prvo je izdanje gitarskog zvuka.
Budući na ranije učešće u ranim fazama beogradskog metal sastava Draconic, a kasnije i višegodišnji rad u okviru autorskog novosadskog sastava Azil 5, može se učiniti neuobičajenim to što je za gitarski materijal trebalo ovoliko vremena, a opet, možda je to, ujedno, baš i najbolje objašnjenje za to.
Materijal  žanrovski posmatrano spada u kategorije post/prog-metala i sastoji se iz 5 numera, od kojih je početna, "Red", bila tokom oktobra 2012. godine objavljena, kao singl, za ArtisTech Media (USA)/Nocturne magazin (Srbija). 
Album je, kao i sav do sada objavljeni materijal, sniman i produciran u sopstvenoj režiji, ostavljajući time autoru maksimalan komfor kontrole nad svim aspektima. Iz istog razloga, materijal je kompletno objavljen u samizdat scenariju.
"Bleed, You Fucking Skies" dostupan je za preslušavanje i download na zvaničnoj stranici: www.petaralargic.com , kao i na svojoj bandcamp stranici https://petaralargic.bandcamp.com/album/bleed-you-fucking-skies i youtube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=OZSXOIYN0G8 .Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku