Prvo zvanično gitarsko izdanje Petra Alargić - "Bleed, You Fucking Skies"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novoobjavljeno izdanje, naslova "Bleed, You Fucking Skies", predstavlja sveukupno deveto autorsko ostvarenje, i za razliku od eksperimentalno-ambijentalnih radova objavljenih tokom protekle 4 godine za američke izdavačke kuće (Magnatune/ArtisTech Media), prvo je izdanje gitarskog zvuka.
Budući na ranije učešće u ranim fazama beogradskog metal sastava Draconic, a kasnije i višegodišnji rad u okviru autorskog novosadskog sastava Azil 5, može se učiniti neuobičajenim to što je za gitarski materijal trebalo ovoliko vremena, a opet, možda je to, ujedno, baš i najbolje objašnjenje za to.
Materijal  žanrovski posmatrano spada u kategorije post/prog-metala i sastoji se iz 5 numera, od kojih je početna, "Red", bila tokom oktobra 2012. godine objavljena, kao singl, za ArtisTech Media (USA)/Nocturne magazin (Srbija). 
Album je, kao i sav do sada objavljeni materijal, sniman i produciran u sopstvenoj režiji, ostavljajući time autoru maksimalan komfor kontrole nad svim aspektima. Iz istog razloga, materijal je kompletno objavljen u samizdat scenariju.
"Bleed, You Fucking Skies" dostupan je za preslušavanje i download na zvaničnoj stranici: www.petaralargic.com , kao i na svojoj bandcamp stranici https://petaralargic.bandcamp.com/album/bleed-you-fucking-skies i youtube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=OZSXOIYN0G8 .Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Ne propustite ni jedan tekst!

Pretplatite se besplatno na nedeljni pregled tekstova objavljenih na HC-u. Svakog ponedeljka u vašem e-sandučetu.