Regulator bez dvoumljenja predstavljaju "Ivu"Sviđa ti se? Javi ostalima!

 

Nakon predstavljanja pesme „Dolina“, grupa Regulator odlučila je da javnosti prezentuje još jedan singl sa nadolazećeg albuma prvenca. Članovi benda bez dvoumljenja odlučili su da drugi singl bude numera „Iva“.

 

"Kada je došlo vreme da izaberemo drugi singl, niko od nas se nije dvoumio koja će to pesma biti. Pesma na koju smo vrlo ponosni, jedna od onih za koje verujemo da najbolje predstavlja naš rad, jedna od najstarijih.“, istakli su iz petočlane postave, dodajući da se „Iva predstavljena kao drvo, koje je oličenje same prirode, 'bori' protiv svakodnevnice i uticaja čoveka na istu“.

 

Ognjen Ilić (vokal), Luka Petrović (solo gitara), Bogdan Brđović (ritam gitara), Goran Janjušić (bas gitara) i Jovan Pavlović (bubnjevi) prvi album, nakon uspešnih nastupa na Gitarijadama u Zaječaru i Požarevcu kao i na BDFL 2013, snimili su u Kragujevcu. Ova petorka rodom iz Vrnjačke Banje navodi da će album svetlost dana ugledati do kraja jeseni, a da je u planu snimanje nekoliko spotova.

 

 

IVA YouTube link: www.youtube.com/watch?v=tNshRWjFjoU

 
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku